Nyheter

Företagsfotografering

logga tfs logo

Terrazzo Floorsystem (TFS)

är ett golvföretag som har sin utgångs punkt i Halland som jobbar i hela Sverige, även internationellt.Golven är ett fogfritt system som läggs i tex bilhallar, butiker, storkök, skolor, båtar, flygplatser, lekplatser, parkeringshus m.m. Golvet är slitstarkt lättstädat och kan fås i olika utförande och design.företagsfotografering broschyr

Broschyr

En broschyr har gjorts av Impa som sänds ut till leverantörer och kunder, Impa har även hand om TFS: hemsida som är under ombyggnad.

Fotografering & Film

Impa var med TFS ute på jobb. Projektet var att fotografera ett golv från start till slut. Det fotograferades produktbilder av provbitar och personalfoton. En film gjordes för TFS hemsida som kommer inom kort.

Boka en fotografering!

Kontakta Impa för en fotografering, marknadsmaterial eller en film.

företagsfotografering företagsfoto

Kontakta Impa


Elviskvällar


Elviskvällar i Hylte!

Elviskvällarna i Hyltebruk gick av stapeln fredagen den 4 oktober. Det är Hylte musikförening som ligger bakom arrangemanget. Det var 17:e året och i år blev det fyra stycken konserter som var nästintill utsålda!

Elviskvällar i Hylte!Fotografering !


Fotograf fotografering

Impa var inbokad på Elviskvällarna. Det blev mingelfotografering av gäster som dök upp innan konserten, fotografering av konserten och filmning. Film kommer inom kort.

Vill ni boka en fotografering eller film till ert arrangemang, tveka inte att kontakta Impa för en offert, det finns även möjlighet att bygga upp en studio före eller efter arrangemanget för porträtt.


Elviskvällar i Hyltebruk!

Boka en fotograf till ert arrangemang!


Konstnärsmingel

Mingel på Mårtenson

Den 7 oktober var det konstnärsmingel på Hotell Mårtenson, Impa ställde ut 11st tavlor, utställningen är ett samarbete mellan First Hotel Mårtenson och Kulturvärden Daniel Sanjay.

Mingel på Mårtenson


Impa vill tacka alla som kom till utställningen!

Beställ en tavla!

Man kan hämta tavlan på plats eller beställa av Impa, tavlorna går att få i olika storlekar, material så som canvas eller inramade. Kontakta Impa för mer information eller boka en fotografering för er byggnad eller stad!

Ett urval av tavlor!

Nedan finner ni ett urval av tavlor som är utställda! Motiven är från centrala Halmstad.

Kontakta Impa för en beställning


Fotografering Zendokai!

Zendokai

Zendokai International Camp har anordnats på Halmstad arena sen 2016. Det är karateklubben Zendokai som ligger bakom arrangemanget. Impa har varit bokad för att ta den årliga gruppbilden, men även att redigera det svartvita fotot av gästtränarna.

Zendokai

Boka en fotograf till era arrangemang!

Att boka en fotograf till ett arrangemang behöver inte bli så dyrt. Man ska ha en plan och ett syfte till fotograferingen. Impa har många ideér för att framhäva bilder i ett arrangemang. Boka ett möte för inspiration och planering för ett lyckad aktivitet.

  • Fotografering vid aktivitet
  • Fotografering i en uppbyggd studio på plats
  • Gruppfoto
  • Utomhusfotografering

Kontakta Impa

för ett planeringsmöte

läger karate sensei japan
karate läger zendokai halmstad arena
läger karate sensei japan

Missat Hundfotograferingen!

Laholms brukshundklubb hade öppet hus!

Missade ni fotograferingen?
kontakta Impa!

Laholms brukshundklubb hade öppet hus!
hundar brukshundklubb

Hundfotografering!

Öppet Hus

Laholms Brukshundklubb!

Impa är där och fotograferar!

Öppet Hus