Nyheter

JKA Sweden

Information om JKA

JKA Sweden, Japan Karate Association i Sverige, är en ideell organisation vars mål är att lära ut och sprida kunskap om Shotokan karate, världens största karatestil. JKA Sweden grundades 1972, då under namnet Swedish Shotokan Association (SSA). Japan Karate Association Sweden är den enda organisation vilken har rätt att använda sig av namnet JKA i Sverige! JKA Sweden ger den enskilde medlemmen i varje klubb tillgång till en Karate tradition som sträcker sig över hundra år tillbaka i tiden. JKA Sweden är sedan 1973 utsedd av den internationella
huvudorganisationen JKA World Federation, Japan, att representera Shotokan karate i Sverige. JKA Sweden har idag 47 klubbar, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det pågår en ständig utbildning, idag har JKA Sweden sex instruktörer med mer än 30 år i karate, ett trettiotal med över 20 år och ett sextiotal med mer än tio års erfarenhet.

Fotografering

Boka en fotografering till ert event!
Tävling, uppvisning, öppet hus, läger, gruppfoto, hemsida m.m.

Fotograf fotografering

Här nedan finner ni ett urval av foton som Impa har fotograferat från tävlingar.

ESKA (European Shotokan Karate Assosiation) Portugal/Porto 23-25 november

JKA European Championship in Dublin, 2016

ESKA-Championships in Chalkida 2016

ESKA-Championships in Chalkida/Greece 2016:
After the last ESKA championships in Athens in 1989 the greek city of Chalkida hosted the 31st edition of the European Karate-Do Championships.
749 entries from 24 nations underline a great participation from all around europe and guaranteed an exciting championship with excellent kata and kumite bouts.
The tournament took place from 25-27th november at the competition venue “Tasos Kampouris”. While on friday the cadets fought for the titles, on saturday and sunday the athletes of the junior and senior categories demonstrated their best performances on their way to the podium.
Produktfotografering

Produktfotografering för marknadsföring används genom hela resan mot produktlansering. Ofta är bilden påverkande för konsumentens köpbeslut – inte minst inom e-handel där den är helt avgörande.

Kontakta Impa för en offert.
Stadsfotografering

Impa kan bokas för tex stadsfotografering i din stad eller på uppdrag av en byggnad.


Sport

Fånga ögonblicken på bild, allt från glädje och ilska till besvikelse och förvåning. Främst fokuserar jag på utövaren men även publiken är viktig för att förmedla känsla.


Highway Four 2018

Information

Bandet startade våren 2017 där bluesrock, trad.rock från 70-80 talet är en grund. Från 2019 är eget material allt mer ett viktigt inslag. 50% av det vi spelar de idag.
Highway Four är en syftning på motorvägen E4, som från början var en röd tråd i bandet. Highway i sig, klingar ju också fint i gamla rocköron!

Highway Four bokade Impa för en fotografering i deras replokal i Älmhult. Impa byggde upp en studio på plats för fotografering.

Fotograferingen var för deras affischer och marknadsföring för hemsida m.m.
Vill ni att Impa kommer och fotografera eller filma er konsert, kontakta oss för en offert.

Boka en fotografering!


LRF

LRF är en av Sveriges största redovisningsbyråer. De genomför allt ifrån löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering.

I Laholm hjälper de dig att göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos dem får man stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning

LRF har nu bytt namn till : Ludvig & Co

Fotografering

Impa blev bokad för att fotografera en gruppbild på personalen.

personalfoto

Laholms Tidning

Laholms Tidning är en svensk dagstidning med veckoutgivning i pappersformat och daglig lokal bevakning online, baserad i Laholm. Tidningens kärnområde är Laholms kommun.

Tidningen började komma ut 5 december 1931 och övertog då tidningen Sydhallands tidigare tryckeri. Den kom då ut varannan dag. Bonderörelsen köpte tidningen 1932. Den köpte 1943 Hallands Nyheters tidigare tryckpress. De bägge tidningarna har haft ett omfattande samarbete.
Sportjournalisten och författaren Björn Hellberg har varit chefredaktör för tidningen. Svenska Dagbladets chefredaktör Fredric Karén inledde sin karriär som journalist på Laholms Tidning 1987, och verkade även som redaktionschef 1993–1998. Ansvarig utgivare, vd och chefredaktör från 1 juli 2014 var Lars Sjögren.[1] År 2017–2018 innehade Lars Bernfalk dessa roller.[2] 2018 är Åse Höijer nyhetschef och ansvarig utgivare och Johan Krönmark VD. Sedan mars 2019 är Anders Sjölin chefredaktör och ansvarig utgivare.

Impa fick i uppdrag att fotografera innehållet och framsidor för bilagor, även att redigera materialet med text och bild.


ELEIKO European Masters 2017

ELEIKO European Masters och International Masters Open Weightlifting Championship 2017
Eleiko anordnade en tävling i tyngdlyftning, tävlingen varade i fem dagar, Impa och Marias foto var på plats för att fotografera tävlingen.
Foton var till försäljning på plats , man kunde även boka bilder i efterhand genom att gå in på en bildsida för att se alla bilder.
Tyngdlyftningen, prisutdelning och mingelbilder fotograferades.

Eleiko tävling tyngdlyftning

Kampanj!

barnfotografering familjefotografering

Fotograferingskampanj!

Gäller

1/4 – 31/7


Fotograferingskampanj

Kampanjen gäller företag, förening och privatfotografering så som porträtt, gruppfoton, produkt, bröllop, djur m.m. Utomhus som inomhus. I Corona tider försöker vi att inte ta gruppfoton och för varje bokning ser vi hur det ser ut med restriktioner och smittorisk.

Gäller även film.

Boka gärna en tid längre fram för Corona, kan avbokas.Tryck på knapparna för att se de olika fotograferingarna!Terrazzo Floorsystem AB

logga tfs logo

Terrazzo Floorsystem (TFS)

är ett golvföretag som har sin utgångs punkt i Halland som jobbar i hela Sverige, även internationellt.Golven är ett fogfritt system som läggs i tex bilhallar, butiker, storkök, skolor, båtar, flygplatser, lekplatser, parkeringshus m.m. Golvet är slitstarkt lättstädat och kan fås i olika utförande och design.företagsfotografering broschyr

Broschyr

En broschyr har gjorts av Impa som sänds ut till leverantörer och kunder, Impa har även hand om TFS: hemsida som är under ombyggnad.

Fotografering & Film

Impa var med TFS ute på jobb. Projektet var att fotografera ett golv från start till slut. Det fotograferades produktbilder av provbitar och personalfoton. En film gjordes för TFS hemsida som kommer inom kort.

Boka en fotografering!

Kontakta Impa för en fotografering, marknadsmaterial eller en film.

företagsfotografering företagsfoto

Kontakta Impa