Företag/Förening/Event

MINA PROJEKT & TJÄNSTER


Här nedan finner ni ett urval av projekt som gjorts under åren.

Zendokai International Camp 2016, 2017, 2018, 2019

Zendokai International Camp har anordnats på Halmstad arena sen 2016. Det är karateklubben Zendokai som ligger bakom arrangemanget. Impa har varit bokad för att ta den årliga gruppbilden, men även att redigera det svartvita fotot av gästtränarna.

Det svart vita fotot har tagits av Impa, fotot skriver Impa ut, det sänds sedan till japanska gästtränarna. Ett foto skrivs även ut och ramas in av Impa som sedan ska pryda väggarna i Zendokais dojo.

Priser för gruppfoton, arrangemang, inramning och utskrifter, kontakta Impa.

www.zendokai.se


Öppet hus Mellby Hundhall 2019

fotografering studio fotostudio

Mellbyhundhall hade öppet hus, då var Impa inbokad för att fotografera hundarna som kom på besök. Impa byggde upp en studio i hallen och det bokades tider för fotografering även drop-in tider togs emot. Efter fotograferingen ska Mellby hundhall pryda väggarna med fotografierna.

Hund hallen är en ny hall där man kan boka in tider för att tex träna sin hund i agility, lydnad osv, även andra typer träning av djur och aktiviteter kan bokas i denna hall.

www.mellbyhundhall.se


Öppet hus Laholmsbrukshundklubb 2019

Laholms brukshundklubb hade öppet hus, då var Impa bokad för att fotografera. En studio byggdes upp i brukshundklubbens lokaler för fotografering. Ett schema för tidsbokning innan arrangemanget lades upp och drop- in tider gick att boka på plats.

Där var utställare på plats med foder, hundmassage, koppel m.m. Grillning och uppvisning av agility, lydnad och spårning gjordes under dagen.

www.laholmsbtk.se


Elviskvällar i Hyltebruk 2019

Elviskvällarna i Hyltebruk gick av stapeln fredagen den 4 oktober. Det är Hylte musikförening som ligger bakom arrangemanget. Det var 17:e året och i år blev det fyra stycken konserter som var nästintill utsålda!

Fotografering

Fotograf fotografering

Impa var inbokad på Elviskvällarna. Det blev mingelfotografering av gäster som dök upp innan konserten, fotografering av konserten och filmning. Film kommer inom kort.

Vill ni boka en fotografering eller film till ert arrangemang, tveka inte att kontakta Impa för en offert, det finns även möjlighet att bygga upp en studio före eller efter arrangemanget för porträtt.

Elviskvällarna


Highway Four 2018

Highway Four bokade Impa för en fotografering i deras replokal i Älmhult. Impa byggde upp en studio på plats för fotografering. Fotograferingen var för deras affischer och marknadsföring för hemsida m.m.

Vill ni att Impa kommer och fotografera eller filma er konsert, kontakta oss för en offert.

www.highwayfour.se


Konstnärsmingel 2019

First Hotel Mårtenson och Daniel Sanjay har ett samarbete gällande konst på hotellet. Den 7 oktober var det konstnärsmingel på Mårtenson och Impa ställde ut 11 st tavlor, en inbjudan gick ut och folk kom på minglet för att se deras verk, det kom över förväntan mycket folk, Impa tackar för allt stöd och intresse för konsten. Fyra stycken konstnärer ställer ut i 3 månader på hotellet, man kan kontakta receptionen för att se verken.

Tavlorna går att få i olika storlekar och material så som inramat eller canvas, man kan även boka Impa för att fotografera en byggnad eller stad.

kontakta Impa.


Företagsfotografering TFS

Terrazzo Floor System Sweden (TFS) är ett golvföretag som har sin utgångs punkt i Halland som jobbar i hela Sverige, även internationellt.

Golven är ett fogfritt system som läggs i tex bilhallar, butiker, storkök, skolor, båtar, flygplatser, lekplatser, parkeringshus m.m. Golvet är slitstarkt lättstädat och kan fås i olika utförande och design.

företagsfotografering broschyr

En folder har gjort av Impa som sänds ut till leverantörer och kunder, Impa har även hand om TFS: hemsida som är under ombyggnad.

Impa var med TFS ute på jobb, där man fotograferade ett golv från start till slut. Det fotograferades produktbilder av provbitar och personalfoton.

www.tfssweden.se


ELEIKO European Masters och International Masters Open Weightlifting Championship 2017

Eleiko anordnade en tävling i tyngdlyftning, tävlingen varade i fem dagar, Impa och Marias foto var på plats för att fotografera tävlingen. Foton såldes på plats , man kunde även boka bilder i efterhand genom att gå in på en bildsida för att se alla bilder.

Tyngdlyftningen, prisutdelning och mingelbilder fotograferades.

www.eleiko.se


REFERENSER

Här nedan hittar ni ett urval av kunder som jag har samarbetat med tidigare

logo logga highwayfour
logo logga
logga logo hundhall
karate lloga loggo
golvläggare recension

%d bloggare gillar detta: