Företag/Förening/Event

MINA PROJEKT & TJÄNSTER

Här nedan finner ni ett urval av projekt som gjorts under åren.


Zendokai International Camp 2016, 2017, 2018, 2019

Zendokai International Camp har anordnats på Halmstad arena sen 2016. Det är karateklubben Zendokai som ligger bakom arrangemanget. Impa har varit bokad för att ta den årliga gruppbilden, men även att redigera det svartvita fotot av gästtränarna.

Det svart vita fotot sänds till de japanska gästtränarna, det ramas även in för att pryda väggarna i Zendokais dojo.

www.zendokai.se


Öppet hus Mellby Hundhall 2019

Mellbyhundhall hade öppet hus, då var Impa inbokad för att fotografera hundarna som kom på besök. Impa byggde upp en studio i hallen och det bokades tider för fotografering även drop-in tider togs emot. Efter fotograferingen ska Mellby hundhall pryda väggarna med fotografierna.

Hund hallen är en ny hall där man kan boka in tider för att tex träna sin hund i agility, lydnad osv, även andra typer träning av djur och aktiviteter kan bokas i denna hall.

www.mellbyhundhall.se


Öppet hus Laholmsbrukshundklubb 2019

Laholms brukshundklubb hade öppet hus, då var Impa bokad för att fotografera. En studio byggdes upp i brukshundklubbens lokaler för fotografering. Ett schema för tidsbokning innan arrangemanget lades upp och drop- in tider gick att boka på plats.

Där var utställare på plats med foder, hundmassage, koppel m.m. Grillning och uppvisning av agility, lydnad och spårning gjordes under dagen.

hundar brukshundklubb

www.laholmsbtk.se


Elviskvällar i Hyltebruk 2019

Elviskvällarna i Hyltebruk gick av stapeln fredagen den 4 oktober. Det är Hylte musikförening som ligger bakom arrangemanget. Det var 17:e året och i år blev det fyra stycken konserter som var nästintill utsålda!

Fotografering

Fotograf fotografering

Impa var inbokad på Elviskvällarna. Det blev mingelfotografering av gäster som dök upp innan konserten, fotografering av konserten och filmning. Film kommer inom kort.

Vill ni boka en fotografering eller film till ert arrangemang, tveka inte att kontakta Impa för en offert, det finns även möjlighet att bygga upp en studio före eller efter arrangemanget för porträtt.

Elviskvällarna


Highway Four 2018

Highway Four bokade Impa för en fotografering i deras replokal i Älmhult. Impa byggde upp en studio på plats för fotografering. Fotograferingen var för deras affischer och marknadsföring för hemsida m.m.

www.highwayfour.se


Konstnärsmingel 2019

First Hotel Mårtenson och Daniel Sanjay har ett samarbete gällande konst på hotellet. Den 7 oktober var det konstnärsmingel på Mårtenson och Impa ställde ut 11 st tavlor, en inbjudan gick ut och folk kom på minglet för att se deras verk, det kom över förväntan mycket folk, Impa tackar för allt stöd och intresse för konsten. Fyra stycken konstnärer ställer ut i 3 månader på hotellet, man kan kontakta receptionen för att se verken.

Tavlorna går att få i olika storlekar och material så som inramat eller canvas, man kan även boka Impa för att fotografera en byggnad eller stad.


ELEIKO European Masters och International Masters Open Weightlifting Championship 2017

Eleiko anordnade en tävling i tyngdlyftning, tävlingen varade i fem dagar, Impa och Marias foto var på plats för att fotografera tävlingen. Foton såldes på plats , man kunde även boka bilder i efterhand genom att gå in på en bildsida för att se alla bilder.

Tyngdlyftningen, prisutdelning och mingelbilder fotograferades.

www.eleiko.se


REFERENSER

Här nedan hittar ni ett urval av kunder som jag har samarbetat med tidigare

logo logga highwayfour
logo logga
logga logo hundhall
karate lloga loggo
golvläggare recension

%d bloggare gillar detta: